Bine ati venit pe site-ul de cursuri 2016-2017!

Site-ul Facultaii de Transporturi
Pagina Facebook
                                                                                

Acest portal reprezintă o bază de cunoștințe cuprinzând cursuri, resurse suplimentare, teme, evenimente și informații legate de situația școlară.

Vă dorim mult succes în noul an universitar!




ian.2017 - URGENT! Studentii care nu au achitat taxa de scolarizare sau taxa de refacere pe disciplina, pentru disciplinele restante nu vor putea sustine examenele in sesiunea de iarna
Studentii care nu au achitat taxa de scolarizare sau taxa de refacere pe disciplina pentru disciplinele restante nu vor putea sustine examenele in sesiunea de iarna.
Mai multe informatii gasiti pe site-ul Facultatii de TRANSPORTURI http://transport.pub.ro
Descarca Decizia Rectorului Universitatii Politehnica din Bucuresti (.pdf)


5.oct.2016 -  Puteti descarca gratuit suita de programe Office parcurgand etapele:

1. Modificati parola pe site-ul Moodle -> accesati  https://transporturi.curs.pub.ro/2016/login/index.php dati clic pe Aţi uitat numele de utilizator sau parola?  si introduceti adresa de e-mail prin intermediul careia accesati cursurile pe platforma Moodle. 
2. Accesati http://portal.office.com  si conectati-va cu adresa de e-mail de la UPB (ex. marian.mihalache@stud.trans.upb.ro) si parola modificata din Moodle.
3. Dati clic pe Instalare din :     Pe un PC sau Mac: Instalare
4. Alegeti Office 2013 sau daca  Nu sunteți gata pentru a instala ultima versiune de Office puteti instala Office 2010.
5. la instalare reintroduceti adresa de e-mail de la UPB (ex. marian.marian@stud.trans.upb.ro) si parola modificata din Moodle.

15.oct.2016 -  Au fost create e-mail-urile oficiale pentru studenti din partea UPB.
E-mail-ul este de forma user_curs@stud.trans.upb.ro si poate fi accesat de la adresa http://outlook.com/upb.ro. 
Pentru a se activa, trebuie sa schimbati cel putin o data parola folosind platforma de cursuri (http://transporturi.curs.pub.ro). Activarea se va realiza in aproximativ 3 ore. E-mail-ul se acceseaza cu aceeasi parola cu cea a site-ului de cursuri


15. oct.2016 - Microsoft
Cadrele didactice si studentii din Facultatea Transporturi pot descarca in mod gratuit produse Microsoft (exceptand suita Office) accesand site-ul https://msdnaa.transporturi.pub.ro/ Folositi aceleasi date de autentificare ca la site-ul de cursuri/email.

1.oct.2016 -  Acces la platforma de cursuri Moodle

Pentru a afla user-ul de acces la aceasta platforma accesati pagina "Acces site cursuri" de pe platforma http://studenti.pub.ro. Parola initiala pentru anul 1 este student + ultimele 6 cifre din CNP sau pasaport. Va rugam schimbati parola dupa prima autentificare.
Contact - probleme acces platforme
transporturi.upb@gmail.com